Politikerfusket

Jaha, då har det återigen dykt upp skandaler hos de politiska makthavarna. De fuskar värre än vad familjen Svensson gör. Den här gången handlar det om sjukskrivning. Politikerna sjukanmäler sig inte, utan stannar helt sonika hemma från jobbet, uppbär full ersättning, slipper karensdag och lever ett gott liv. Allt medan vanliga arbetare förlorar hela ersättningen första dagen, kan snart tvingas uppvisa läkarintyg från första sjukdagen och i vissa fall går till jobbet sjuka för att inte förlora pengar.
 

Gång på gång ertappas våra kära folkvalda med att fuska. Ett fusk som anses vara utbrett i hela landet, men som regeringen (läs de fuskande politikerna) försöker angripa på ett aggressivt sätt. Hur ska de få bukt med problemet när de själva har problem?


Dagens fråga

Skulle du fuska och utnyttja systemet om du var politiker?



Kommentarer
Postat av: julia

det som är konstigt är att om politikerna kan fuska så kan alla fuska. Då måste det finnas massa kryphål i systemet och det måste man ändra!..om jag skulle vara politiker så skulle ja skämmas när man inte följer sina egna regler..men om man får chansen så skulle ja även fuska. Tur att man inte är politiker då. Nej systemet är fel!

2008-03-20 @ 13:24:23
URL: http://MeandBillie.blogg.se
Postat av: julia

kolla in insider på 3:an kl 22 , då ska de ta upp det här fula systemet. :)

2008-03-20 @ 13:34:06
URL: http://MeandBillie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0