Skillnad på fräscht och fräscht

Det här med offentliga toaletter är alltid lite roligt. Ni vet själva hur det är att komma in efter någon som precis lagt en riktig rökare och ni bara ska pinka lite. När ni sen går ut är lukten kvar och nästa person är på tur. Det där lite pinsamma tränger sig på, för man vet att man kommer bli lite beskylld över lukten.

En liknande sak hände mig idag. Stod och väntade på min tur utanför en av toaletterna på skolans område, och ut kom en tjej. Hon mötte mig med blicken och sa "Det är inte jättefräscht därinne." Jag svarade med ett litet enkelt "Nehee" och gick in. På vägen in hann jag fundera över vad jag skulle mötas av för snusk, eftersom hon sa "därinne". Jag låste dörren bakom mig och tittade förundrat över det faktiskt rena området jag precis beträtt. Det låg lite papper på golvet, men i övrigt såg det ut som det brukar göra på skolans toaletter. Inte luktade det direkt konstigt heller.

Det var när jag öppnade toalocket som jag "förvasades" över det där som var så väldans inte-jättefräscht. Herregud, tänkte jag. Det var ju bara lite bromsspår i botten. Det är väl inget jätteofräscht med lite bromsspår, eller?

Nej det var en avledningsmanöver för att jag inte skulle tro att det var hon som gjort spåren. Hon var ju nummer två in och tvingas möta någon i dörren som kan tro att det är hon som gjort dem, och därför måste hon påtala att det inte är hon som är den skyldige.

Lite lustigt, inte sant? Känner ni igen er? =)



RSS 2.0