Nu ska kvinnorna sluta föda barn

Man slutar inte förundras. På dagens expressen.se kan man läsa en krönika av en kvinna som tycker att det är dags för kvinnor att sluta föda barn. Hur i hela...


Vart får man sitt sunda förnuft ifrån? Ska kvinnor sluta föda barn bara för att barnafödandet gör ont? Vem ska då föda barnen? Ska vi odla barnen i rör med fostervatten? Men hur ska vi lyckas befrukta ägget då? Tänk om vi män skulle vägra ge ut vår säd, hur ska det då bli barn?


Men visst, det finns säkert fördelar med invitro-barn. Man borde själv kunna välja vilka genetiska egenskaper de ska ha, vilka sjukdomar de ska vara immuna mot osv.


Fram för vetenskapen - förbjud kvinnor från att föda oss vanskapta och sjuka barn!



Kommentarer
Postat av: Monica

Jag läste också den där. Tyvärr går det ju inte att skapa barn på något annat sätt, men det jag tycker är mest angeläget att ta fram metoder som gör det mindre smärtsamt att föda, samt att låta alla som vill välja kejsarsnitt. Varför ska man behöva genomgå något så smärtsamt när man skulle kunna hitta sätt att lösa det på? Jag vågar inte skaffa barn och kommer förmodligen inte att göra det heller, om jag inte är garanterad kejsarsnitt när det blir dags att plocka ut barnet.

2008-07-16 @ 12:31:22
URL: http://www.metrobloggen.se/gealach
Postat av: t00b

Nu behöver alla inte skaffa barn som förr i tiden. Förr skaffade man barn för att gården skulle kunna överleva. Man har möjligheten att göra ett aktivt val idag. Det är ju det som är så bra.

2008-07-16 @ 13:00:33
URL: http://t00b.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det gör ont, men går fort över, iaf om man jämför med hur pissigt man kan må i 9 månader!!!

Fantastiskt att människan överlevt så länge.. Antagligen är vi ett utdöende släkte, eftersom allt fler inte vågar lita på att naturen har skapat oss som vi är, och i och med det även skapat kvinnan till att föda barn.. Alla kan!!! En stark o trygg man vid sin sida.. Det o lite epidural kan göra susen....

2008-07-17 @ 00:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0