Fuskande politiker

Vi kämpar, sliter och jobbar övertid. Allt för att få lite extra pengar att röra oss med efter att skatterna och andra "tvångsavgifter" är betalda. Skatter och avgifter som stiftats av våra politiker.

Att en politker inte sliter och jobbar övertid ska jag inte säga, för det har jag lite insikt om. Men är de värda alla de pengar som jag de facto betalar dem? Kanske vissa. De som gör rätt för sig, och inte utnyttjar situationen vi faktiskt ger dem.

Nu var jag lite rolig va? Finns det politiker som verkligen gör rätt för sig då? Inte vad vi får reda på i alla fall. Det mediala intresset ligger inte i en rubrik som inte gottar sig i en politikers "screw-ups". Vad sägs om dagens huvudrubrik på expressen.se - Bodströms dubbelspel.

Expressen har nu avslöjat att herr Thomas Bodström, som utöver sin ordförandepost i riksdagens juridiska utskott även driver en framgångsrik advokatbyrå, nyttjat statens resurser som hjälp i den privata firman. Vänta nu... Vad är det ni säger? Jo Bodström låter sin stab av medhjälpare i utskottet utföra arbete i hans privata firma. Och allt detta för våra skattepengar. Nä nu!

Men det här är ju inte första gången våra folkvalda rent ut sagt skiter i det blå skåpet eller? Nej det är ju tyvärr inte det, och det kommer inte bli sista gången heller. De som stiftar våra lagar, och ska vara ett gott föredöme för oss alla är de som fuskar mest. Nån gång måste det ta stopp. Är man förtroendevald ska man inte ha något vid sidan av, det tycker jag visar på dåligt omdöme. Bodström borde ta sig en funderare på om han vill vara förtroendevald eller advokat.

Vad tycker ni om politikernas fuskande hit och dit?





Kommentarer
Postat av: Ceder

Men du vet ju själv att dom behöver bara be om ursäkt, så kan dom fortsätta som vanligt sedan... det händer inget mer än så...
Tyckte inte om herr Bodström förut heller så... :D

2008-02-18 @ 08:03:41
URL: http://www.devnoll.se
Postat av: t00b

Jo förvisso. Men det betyder inte att vi förlåtit dom ;) Men som du säger, det händer inget mer ändå. Oavsett om tre avgår så är det bara tre nya fuskare som efterträder dem.

2008-02-18 @ 09:14:07
URL: http://t00b.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0