Que pasa! Ett litet handgemäng

Pubmästeriet hade slagit på stort igår och hyrt krogen Snaps vid Medborgarplatsen. Självklart blev det lite förfest innan vi gick till krogen. Det var hyfsat trevligt och Tobias drack en massa öl. Vilket resulterade i en kraftig baksmälla på förmiddagen. Inge kul det måste jag säga, speciellt inte när man har skola dagen efter.

Det intressanta hände dock på vägen hem. Vi var fyra stycken som tog följe därifrån, och på Götgatan såg vi två killar som sparkade på en liggande cykel. Samtidigt hörde vi glas krossas. Det kunde vi ju naturligtvis inte låta passera så vi skrek ju på killarna. Då börjar de skrika åt oss, på spanska, och gå mot oss. J sträckte ut armarna och skrek "que pasa!" till killarna.

Den ena killen hade en ryggsäck som han slängde mot oss, sedan började knuffandet. De knuffades hej vilt medan vi försökte lugna ner dem. De lugnade ner sig, för att sedan tvärvända igen. J blir sparkad på benen, dock inte så hårt. Sedan tar killen av sig skärpet och börjar vifta med. Man fick sig några piskningar, men man har ju lärt sig att blocka. Det blev inte mer än så, vi slog inte tillbaka utan försökte värja oss. De hann ju krossa lite rutor och annat på sin väg ner för Götgatan, och vi gjorde säkert inte saken bättre, utan snarare sämre. Hade vi inte sagt något hade de kanske inte krossat så mycket glas som de gjorde.

Med stor sannolikhet var de påverkade av något, eftersom de hade ett sådant ombytligt humör. Det är ju tyvärr sådant här man kommer att jobba med. Höga, fulla människor som inte är riktigt kloka, som gör allt för att mucka gräl och ha sönder andras egendom. Det är ju en extra lärdom det här.

Man vet aldrig hur folk ska reagera. Var beredd på det värsta. Det här slutade ju lyckligt, ingen blev skadad. Men de kunde ju faktiskt ha haft knivar, tillhyggen eller andra farliga saker. Eller helt enkelt börja puckla på oss med händerna.





Kommentarer
Postat av: Carro

FEL! Icke studerandeföreningen, utan Pubmästeriet! Mycke viktigt att det blir rätt ;)

2008-12-18 @ 23:17:56
Postat av: Elin

Mmm ... otäckt med droger!

2008-12-20 @ 00:21:03
Postat av: t00b

Såå nu står det Pubmästeriet :P Rätt ska vara rätt, och rätt personer ska få veta att ölen var för dyr! :p



Elin, jaa det är otäckt. Man vet aldrig vad som händer.

2008-12-20 @ 11:50:26
URL: http://t00b.blogg.se/
Postat av: Carro

Efter tolvslagaet (när ni kommit innanför dörrarna) så va priset ett annat än 28kr för ölen, vilket stod på affischerna ;)

2008-12-20 @ 17:57:16
Postat av: t00b

Näää vi var där innan tolvslaget, för jag tittade på klockan ;) Enligt Mattias så fuskade de lite också ^_^ Men jag hade i alla fall riktigt trevligt =)

2008-12-21 @ 11:01:06
URL: http://t00b.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0