Inget synd om Sanna Bråding

Sanna Bråding - skådisen som knarkade. Ingen solskenshistoria direkt, men herregud, det är inget synd om henne.
Aftonbladet har gjort en intervju med Sanna som säger att "det blir en erfarenhet" och "jag får ta det", om sitt fängelsestraff.


Sanna överklagade tingsrättens dom på tre månaders fängelse till hovrätten som sänkte det till en månad. Ett alldeles för milt straff anser jag, men de tog hänsyn till svårigheterna hon fick i sitt yrkesutövande. Inom de närmsta tre åren kan hon förvänta sig att ingen inom media kommer att anställa henne.

Hon gjorde ett val när hon köpte och brukade narkotika. Ett val som vilken sund människa som helst skulle välja bort. Förvisso tycker hon att det är en lättnad att bli av med det, men man ska inte måla upp en bild av att det är synd om en. Man vet att man gör något olagligt, och man vet att man kan åka fast, och åker man fast ja då vet man att man kommer att få sona sina brott i finkan. Ett plus ett är två - enklare blir det inte.

Sanna har försökt att bli av med sitt missbruk via terapi och healing. Rena spa-helgen låter det som. Tänk istället på de fattiga, hemlösa missbrukarna som ingen vill ta hand om.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0