Rasismen och hatbrotten mot oss svenskar

Varför talas och skrivs det ingenting mot dom rasistiska brott som sker mot oss svenskar? När en svensk blir misshandlad av ett gäng med invandrare klassas det som misshandel och inte hatbrott. Varför nedvärderar vi oss själva på det här viset? Varför kan vi inte våga stå upp och säga att vi älskar vår flagga och vårt avlånga land.

Alla politiker, journalister och ofentliga personer klankar hela tiden ner på "rasismen", "främlingsfientligheten" "hatbrotten" och Sverigedemokraterna. Dom vill skaffa poäng hos det svenska folket. Dom styrande politikerna skäms över SD's framfart i landet och vill absolut inte ha något samröre med dom. Tänk om dom hade gjort så mot muslimerna som vill bygga moskéer i våra städer.

SD's framfart beror endast på svenskarnas missnöje mot den politik som drivs här i landet, och det är folket som styr deras framfart. Det politikerna gör är att bedriva en hetsjakt mot människor som har ett annat politiskt tänkande än dom själva. Kanske dags att vi svenskar bedriver flykt till ett annat land för att vi förföljs för vår politiska inriktning?

Jag blev kränkt när jag läste morgondagens blaskor på väg till jobbet. Ett gäng med åtta-klassare som blivit portade från skolfotograferingen för att dom hade landslagströjor på sig. Det är fruktansvärt! Dom blev kränkte på grund av sin nationalitet! Vidta åtgärder och polisanmäl rektorn som tog detta beslut! När ska vi kunna bära vårt lands flagga utan att bli kallade rasister, nazister eller annat kränkande?

Nog är nog!

Anders Wallner, integrationspolitiskt ansvarig i miljöpartiets partistyrelse säger till Sydsvenskan, att "Den främlingsfientliga rörelsen kan nu säga 'man får inte ens använda svenska landslagströjan eller svenska flaggan i det här landet'" i sin manifestation. Detta är väl självklara argument. Klart att vi ska kunna ha svenska flaggan på våra kläder. 

Man behöver inte vara rasist, nazist eller främlingsfientlig för att man har svenska flaggan på sig, eller helt enkelt uttrycker starka känslor för sitt land!

image7




 

Kommentarer
Postat av: Knyttsak

jag håller fullständigt med dig. Det är en sak att bära nazistiska symboler men en helt, HELT annan att bära sin flagga. Ska vi inte kunna vara stolta över vårt land och vår nationalitet utan att bli kallade nazister/rasister?
Tänk på alla normän och amerikaner!

2007-09-06 @ 22:23:03
URL: http://knyttsak.blogg.se
Postat av: t00b

Amerikanerna är väl bland dom mest patriotiska i hela världen! Om vi bortser från alla dessa extremistiska muslimer som misstolkar sin heliga skrift och spränger sig själva och andra.
Vi får helt enkelt inte vara stolta här.

2007-09-07 @ 08:21:06
URL: http://t00b.blogg.se
Postat av: Knyttsak

"Amerikanerna är väl bland dom mest patriotiska i hela världen!"
Ja, det var just det jag menade. Ingen i USA skulle käfta om du hade på dig en tröja med amerikanska flaggan.

2007-09-07 @ 13:25:07
URL: http://knyttsak.blogg.se
Postat av: t00b

Nej och det är ju synd att vi inte kan ha det så här i Sverige. Såg lite kort på TV3 Direkt att Reinfeldt haft möte med muslimerna nu. Ska bli spännande att se vad jag kan koka ihop för blogg om det mötet :P

2007-09-07 @ 22:27:58
URL: http://t00b.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0