Månadens stockholmare


I Stockholm City kan man varje månad rösta på tre personer som kan bli utnämnda till månadens stockholmare. Sen lottas det ut en person bland dem som har röstat som får ett månadskort på SL. Det är ju hur bra som helst. Men vad är det för personer man kan rösta på egentligen? Allt från stolpskott till B-kändisar. Men faktiskt en och annan värdig.


Den här månaden kan man rösta på följande tre:


Therese Alshammar -simmerska


Per Olofsson - VD för företaget Climatewell som tagit fram en unik metod att utvinna kyla och värme från solen.


Eva Dahlgren - sångerska


Ojoj, det kommer bli svårt att hitta någon som är värdig utmärkelsen månadens stockholmare bland dessa tre.


Therese, alltså hon är ju en jäkel på att simma. Bra går det för henne också tydligen. Hon ska ju dessutom ställa upp i OS i Peking. En guldmedalj i OS är väl rätt bra?


Eva, oh Eva. Var det inte du som började göra smycken? Eller blandar jag ihop dig med någon annan sångerska som heter Eva?


Per... Vad har du att komma med? Försöker du rädda världen eller? Bra jobbat säger jag bara!


Kommentarer
Postat av: Jhonny

Dude, måste säga att "månadens stockholmare" är det största skitpåhittet sedan kristallnatten! Helt jävla onödigt! Jag menar, visst, det kanske är kul för kidden som skapade gruppen "stoppa gatuvåldet" eller vad den nu heter på facebook, men va fan.. En grupp kommer inte få folk att sluta slåss.. Ge isf ett sånt pris till folk som gör RIKTIG nytta! Nån polis eller brandman som lyckats rädda livet på nån.. Herregud! Jag blir så besviken på mänskligheten när jag ser vad vi har för människor att rösta fram.. Sorry att det blev ett långt inlägg.. Kanske borde blogga om det?

2007-12-06 @ 10:09:26
URL: http://jhonny86.blogg.se
Postat av: t00b

Here, here!!

Världen är full av skitsaker, det är en sak som är säker. Men VD:n för Climatewell gör ju faktiskt något bra. En välbehövlig produkt han har utvecklat. Sånt ska premieras! Långa inlägg är bra! Fortsätt så! ^_^

2007-12-06 @ 12:36:41
URL: http://t00b.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0