Nya händelser kring fallet Madeleine

Men inget avslöjande, inget uppklarande. Fallet är fortfarande olöst och poliserna kommer att göra en rad tillslag dom närmsta dygnen. Spänningen stiger (för dom som är intresserade) i fallet Madeleine. Kommer dom någonsin att hitta gärningsmannen? Kommer dom hitta Maddie i livet eller inte?

Hursomhelst börjar jag snart tröttna på uppståndelsen. Måhända att detta blir en hollywood-produktion om några år. Jag hade ju rätt om 9/11. Det blev inte bara en film om det inte.



Kommentarer
Postat av: julia

den enda uppdateringen ja får av det är igenom dig :P o det räcker gott o väl ^^ det blir säkert 3 olika filmer och alla ur olika synvinklar..frrån familjen, från kidnapparna och sen samhället runtomkring..det är typiskt Hollywood att göra filmer av så dramatiska och sanna saker..

2007-08-20 @ 15:47:21
Postat av: t00b

Ja men det är ju inte bara Hollywood som tjänar på det. Familjen får ju pengar (och antagligen inte så lite heller) för rättigheterna. Om jag inte har helt fel skulle det väl göras en film om Natasha Kampush's (stavning?) åttaåriga vistelse hos sin kidnappare. Hon får ännu mer pengar än vad hon redan har.

2007-08-21 @ 08:51:41
URL: http://t00b.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0