"Blodspår i Madeleines rum"

Alla nyhetskanaler kablar ut samma nyhet. Madeleines föräldrar misstänkta för mord på sin egen dotter! Spårhundar hittade blodspår i rummet där det sägs att hon blivit bortförd. Ytterligare bevismaterial har samlats in och man ska nu söka efter Maddies DNA även där. En kvinna i Belgien svär på att hon sett Madde, och en flaska flickan druckit ur har samlats in. Om DNA:t stämmer så kan man ju nästan konstatera att Maddie lever och inte mördats av föräldrarna. Men... och det här är det som direkt kom till mina tankar när jag läste att dom var misstänkta. Om dom nu mördat sin egen dotter, vad kommer JK Rowlings säga? Hon som var så snäll och såg till att en affish med Maddies ansikte sattes upp i hundratusentals bokaffärer jorden runt. Harry Potter medhjälpare till en stor skandal?

Till och med Påven Benediktus XVI har gett dom audiens och mer eller mindre bett Gud om hjälp. Missbruka gärna Gud på ett sånt vis, han som har så mycket annat att göra. Visar det sig att dom är skyldiga kommer dom med stor sannolikhet att brinna i helvetet för detta. Eller i alla fall få smisk av Gud när dom träffar honom.

Madeleine var/är fyra år, och har två småsyskon. Är det vanligt att småbarnsföräldrar lämnar små barn för att gå och äta på restaurang? Visst, restaurangen var inte långt bort, men ändå. Och att dessutom inte låsa dörren? Herregud, jag låser dörren bara jag går ner med soporna. Men för att inte störa barnen så låste dom inte dörren. Vad var det för lås dom hade på den dörren, om det kan väcka sovande småbarn?

"Nej - vi har inte mördat Maddie"
Neeeej självklart inte... självklart inte att ni skulle erkänna det om så var fallet. Det ska sannerligen bli spännande att se och höra vad DNA-provet på flaskan visar. Jag sätter oddsen på 5-1 att det INTE är Maddies DNA.


Edit!

"Inte Madeleines DNA på flaskan" Aftonbladet.se 070808
Varför är jag inte ett dugg förvånad. Jag hade blivit förvånad om det hade varit Maddies DNA. Frågorna duggar tätt i mitt lilla men smarta huvud. Om det nu är föräldrarna, varför gjorde dom det? Är hon död eller inte? 20 mille i "hittelön" är ju rätt mycket pengar. Är det familjen som betalar ut den eller dom brittiska myndigheterna?

Sen kan jag ha fel om Maddies syskon. Har inte en aning om det är yngre eller äldre syskon.

Kommentarer
Postat av: julia

hur det än slutar så tycker ja hela historien är grym..sen vore det inte snopet om föräldrarna hade nått med försvinnandet och göra. Vissa gör allt för pengar!

2007-08-15 @ 13:45:08
Postat av: t00b

Ja det är väldigt grymt. Lider med den stackars flickan. Mm ska bli intressant att se hur det slutar.

2007-08-15 @ 14:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0